Zaštita osobnih podataka

Detaljnije o Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR) možete pročitati na ovoj poveznici:

http://azop.hr/info-servis/detaljnije/sto-opca-uredba-o-zastiti-osobnih-podataka-donosi-republici-hrvatskoj

Izjava o zaštiti privatnosti na službenim stranicama Dječji vrtić – Scuole dell’infanzia „PAPERINO“

Dječji vrtić – Scuole dell’infanzia „PAPERINO“ poštuje Vašu privatnost i temelji svoju internetsku stranicu na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo. Ova Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka na internetskim stranicama www.asilopaperino.com (u nastavku: internetska stranica). Korištenjem ove internetske stranice suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kako bi održala funkcionalnost internetskih stranica i omogućila usluge koje korisnici traže,  Dječji vrtić – Scuole dell’infanzia „PAPERINO“ na ovom web-mjestu može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke korisnika. Putem internetske stranice moguće je, ovisno o svrsi, prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: ime i prezime, adresa e-pošte, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj i sl. Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani. Dječji vrtić – Scuole dell’infanzia „PAPERINO“  prikuplja podatke o vašem računalu. Ovi podaci mogu uključivati vašu IP adresu, tip preglednika, vrijeme pristupa i adrese web stranica. Dječji vrtić – Scuole dell’infanzia „PAPERINO“   prikuplja podatke o korisniku i izvan ovog web-mjesta, na temelju obrazaca upitnika uz suglasnost korisnika i u svrhe navedene u tim obrascima. Prikupljene podatke, kao i podatke koje je saznala na osnovi pružanja usluga korisnicima,  Dječji vrtić – Scuole dell’infanzia „PAPERINO“ obrađuje u svrhu u koju su isti dani, odnosno u svrhu korištenja web stranica i pružanja željenih usluga te kako bi vam pružila informacije o i uslugama koje možete koristiti. Dječji vrtić – Scuole dell’infanzia „PAPERINO“  može koristiti navedene podatke kako bi vam pružila učinkovitiju korisničku uslugu, olakšala korištenje web stranica uklanjanjem potrebe za učestalim upisivanjem istih podataka ili za prilagodbu web stranica vašim osobnim sklonostima i interesima. Dječji vrtić – Scuole dell’infanzia „PAPERINO“  ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama. Uz obvezu zadržavanja povjerljivosti, Dječji vrtić – Scuole dell’infanzia „PAPERINO“  može dijeliti podatke s izvršiteljima obrade za određene svrhe: izradu statističke analize, omogućivanje korisničke potpore, organizaciju dostave ili slične potrebe. Ovime vas Dječji vrtić – Scuole dell’infanzia „PAPERINO“  ujedno informira da imate pravo na pristup svim danim osobnim podacima, kao i na njihov ispravak, pravo naknadno odustati od prethodno danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti, kao i pravo usprotiviti se obradi osobnih podataka u svrhe pružanja informacija o proizvodima ili uslugama, kako kod Dječji vrtić – Scuole dell’infanzia „PAPERINO“  kao voditelja obrade osobnih podataka, tako i kod izvršitelja obrade.

Uvjeti i izmjene

Uvjeti ove Izjave o zaštiti privatnosti uređuju upotrebu svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave. Dječji vrtić – Scuole dell’infanzia „PAPERINO“  zadržava pravo izmjene ove Izjave u bilo kojem trenutku kako bi prenijela nove važne informacije te kako biste bili informirani o načinima na koje  Dječji vrtić – Scuole dell’infanzia „PAPERINO“ na svojim internetskim stranicama štiti vaše podatke te stoga preporučujemo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.

Informacije za kontakt

Dječji vrtić – Scuole dell’infanzia „PAPERINO“  kao voditelj obrade osobnih podataka imenovao je službenika za zaštitu osobnih podataka kojem se možete obratiti na sljedeću e mail adresu: segreteria.paperino@gmail.com

Službenik za zaštitu osobnih podataka će rado primiti vaše komentare i sugestije u vezi s ovom Izjavom, kao i ostale primjedbe.

ZAHTJEV ISPITANIKA NA PRISTUP

https://asilopaperino.com/wp-content/uploads/2022/02/ZAHTJEV-ispitanika-na-pristup.doc

ZAHTJEV ISPITANIKA O POVLAČENJU PRIVOLE

https://asilopaperino.com/wp-content/uploads/2022/02/ZAHTJEV-ispitanika-o-povlacenju-privole.doc

ZAHTJEV ISPITANIKA ZA PRAVO NA BRISANJE /PRAVO NA ZABORAV

https://asilopaperino.com/wp-content/uploads/2022/02/ZAHTJEV-ispitanika-za-pravo-na-brisanje-pravo-na-zaborav.doc

ZAHTJEV ISPITANIKA ZA PRAVO NA OGRANIČENJE OBRADE

ZAHTJEV ISPITANIKA ZA PRAVO NA PRIGOVOR

https://asilopaperino.com/wp-content/uploads/2022/02/ZAHTJEV-ispitanika-za-pravo-na-prigovor.doc

ZAHTJEV ISPITANIKA NA ISPRAVAK

https://asilopaperino.com/wp-content/uploads/2022/02/ZAHTJEV-ispitanika-na-ispravak.doc

Odluka o imenovanju službenika za zaštitu osobnih podataka

https://asilopaperino.com/wp-content/uploads/2020/06/Odluka-o-imenovanju-službenika-za-informiranje.pdf

Zakonodavni okvir

https://asilopaperino.com/wp-content/uploads/2022/02/Zakonodavni-okvir.docx